Tony Zreik прилага над 25 години опит в управлението на фризьорски бизнес в Лондон, като същевременно предоставя петзвездна услуга за своите клиенти. Вниманието към детайлите, съчетано със способността му да разбира дори и най-взискателните типове коса, му спечели дълъг списък с верни последователи. Той знае, че всеки клиент е индивид, чиято мода за коса трябва да отразява не само качествата на косата им, но и професията, начина на живот и, преди всичко, личността им.

В продължение на много години, Tony, неговият съсобственик Василена и техният екип успешно доставят на клиентите на Салон Tony Zreik това, което Тони винаги е бил решен да достави: „Коафьорско изживяване за клиентите, уникално само за салон Tony Zreik“

Напоследък Tony е много зает, работи и планира да пренесе своя уникален фризьорски опит в чужбина. Фризьорът Tony Zreik гордо ще отвори вратите си за нова публика в град Бургас, България, на 22 септември 2020 г.

Един от известните принципи на Tony Zreik е: „НЕ АЗ СЪМ СОБСТВЕНИКЪТ НА САЛОН TONY ZREIK, СОБСТВЕНИЦИ СА КЛИЕНТИТЕ.“

Аз и моят екип работим неуморно за ценните клиенти на Tony Zreik, нашата мисия номер едно е да се уверим, че нашето обслужване ще отговори и надмине техните очаквания.

Call Now Button