ПРЕДИ РЕЗЕРВАЦИЯТА

Моля, прегледайте нашия списък от Често Задавани Въпроси, за да се уверите, че Вашите въпроси вече са отговорени и за да можете да се насладите на най-доброто възможно фризьорско изживяване, когато посещавате нашия салон.
Не! Всички наши услуги за подстригване включват в цената и изсушаване на косата. Това ни позволява да проверим вашата подстригана коса, когато вече е суха, и ни дава възможност да демонстрираме най-добрия начин на стилизиране на новата ви прическа. Поради тази причина, съжаляваме да ви информираме, че не можем да предложим само подстригване или само подстригване на сухо.
Не! Изсушаването на косата е необходима услуга след всяко боядисване извършено в Tony Zreik. Това ни позволява да видим истинския резултат на цвета преди да напуснете нашия салон. Поради тази причина, съжаляваме да ви информираме, че не можем да предложим само боядисване без изсушаване на косата. Изсушаването не е включено в цената на нашите услуги за боядисване на коса. Затова ви молим да резервирате и изсушаването.
Корекцията на цвета е много сложна процедура и обикновено е необходима ако предишното ви боядисването не е било извършено добре или ако искате пълна промяна на цвета на косата си. Ето едно кратко въведение в процеса на коригиране на цвета.

Всеки случай е различен. Например, когато искаме да подходим към корекция, трябва да работим стъпка по стъпка, влагайки цялото си внимание във всеки един детайл на трансформацията, дори това да ни отнеме 10 часа. Поради тази причина, една професионална корекция на цвета никога не може да бъде евтина. Запомнете, че няма проблем да си запазите няколко поредни посещения, ако това ще допринесе за поддържане целостта на косата. В крайна сметка, състоянието на косата ви трябва да остане нашият най-висок приоритет.
Да! Силно препоръчваме на всичките си клиенти да направят тест за алергия, преди да резервират боядисване при нас. Това може да стане 24 часа преди вашето посещение и такъв тест може да бъде закупен от местната аптека.

Като алтернатива, можете да влезете в нашия салон и ние ще се радваме да ви направим този тест.
Всичко зависи от това, колко често миете косата си и дали сте редовен плувец. Прекомерното миене на косата може да допринесе за избледняването на цвета. Нашата препоръка, ако се предположи, че миете косата си до 3 пъти в седмицата, е че бихте имали нужда от тонер на всеки 4-5 седмици. Но ако миете косата си по-често, тогава може да се нуждаете от тонер дори на всеки 3-4 седмици.

Забележка: цветовете, които съдържат повече червени пигменти, обикновено избледняват много по-бързо.
За да сте сигурни, че ще можете да направите резервация в предпочитаното от вас време, моля, не забравяйте да си запазите час от 1 до 2 седмици предварително. Датите могат да се променят най-рано 24 часа преди запазения час. Вечерните часове и тези през уикенда попадат в най-натовареното ни време и Ви съветваме винаги да си правите резервация предварително.
С уважение Ви молим, да дойдете малко по-рано или навреме за вашият час, за да избегнете промени в услугата си или промяна на резервацията Ви. Ако пристигнете късно, ще направим всичко възможно, за да запазим уговорената Ви среща, но може да се наложи да съкратим или променим резервацията Ви, за да гарантираме че другите ни клиенти не са засегнати.
Да! За да сме сигурни, че Вашето посещение при нас е прекрасно изживяване, нашата политика е, че всички деца под 12 години трябва да се държат под постоянният надзор на родителите им по време на посещенията им в нашия салон. Нашата цел е да осигурим на Вас и на всички наши посетители, спокойна и релаксираща атмосфера.
Да! Взимайки под внимание другите клиенти и здравето/сигурността на всички наоколо, съжаляваме да Ви информираме, че домашните любимци могат да бъдат допуснати само ако са напълно ОБЕЗОПАСЕНИ от собствениците им, под отговорността на собствениците им, и не трябва да бъдат оставяни да тичат свободно в или около салона.
Ако предпочитаният от Вас фризьор не е на разположение, което често може да се случи, ако по някакви причини сте пропуснали да го резервирате предварително, както и в малко вероятния случай, в който вашият фризьор вече не работи за нас, моля, бъдете сигурни, че всички наши служители са обучени професионално и еднакво, за да осигурят вашето пълно удовлетворение. Така че не се колебайте да си запазите час с всеки фризьор, който е на разположение.

ПРОДУКТИ

За да разберете кой от нашите продукти би бил най-подходящ за типа/състоянието на вашата коса, моля, винаги се консултирайте с вашия фризьор, преди да напуснете салона.
Използваме главно продукти на REDKEN, L’OREAL PROFESSIONAL, MOROCCANOIL и JOICO. В Tony Zreik подбрахме най-ефективните и достъпни продукти и се опитваме да не презареждаме с различни марки и видове, вместо това сме стеснили избора, за да е по-лесен и да не Ви затруднява, тъй като прекаленото много продукти могат да бъдат доста смущаващо преживяване за много клиенти. Стеснявайки избора до най-добрите и най-ефективни продукти помагаме на нашите клиенти да направят избора си по-лесно и ефикасно.
В Tony Zreik, предпочитаната марка боя за коса е L’OREAL PROFESSIONAL, MAJIREL / INOA. Продуктите на L’Oreal Professional имат огромно разнообразие от цветове, произведени с най-новата технология за грижа за косата, с изключително качество за дълготрайно покритие, прозрачност и удобство за потребителя. Това ни позволява да предоставим най-добрите цветове на нашите клиенти.

КОНСУЛТАЦИЯ

Да, предлагаме до 15 минути БЕЗПЛАТНА консултация в салона, стига да сте си запазили час предварително.

Забележка: всяка консултация, която може да изисква повече от 15 минути от нашето време и до максимум 30 минути, моля, имайте предвид, че ще има стандартна такса от 25.00лв.
Консултации по телефона не могат да се дадат, тъй като те могат да са неточни по много различни причини. Затова силно препоръчваме да резервирате подходящата за вас консултация, за по-точна преценка на цените и необходимото време.
1, Препоръчваме на всички наши нови клиенти да се консултират с нас, особено ако не са сигурни от каква услуга може да имат нужда.
2, Клиентите, които никога не са правили косата си при нас или косата им е повредена или напълно е изгубила първоначалната си форма, определено ще се нуждаят от консултация преди да си направят резервация.
3. Клиентите, които никога преди не са оцветявали косата си, имали са химически реакции в миналото или не са сигурни в някое от горните, също е препоръчително да резервират консултация, за да се уверят, че за тях е възможно да боядисат косата си безопасно.
Няма такъв период от време, на който да е необходима консултация, но от дългогодишния ни опит да помагаме на клиентите да постигнат външния вид, който желаят, стигнахме до заключението, че тези, които не избързват с решението си и първо се консултират с нас, не само накрая спестяват пари, но и също така спасяват косата си от потенциални проблеми и винаги успяват да постигнат желания външен вид.

ПАРКИНГ

Да! Има няколко паркоместа около локацията на нашия салон. Освен това има и няколко улични платени зони, които също си струва да се проверят.

Отказ от отговорност: Салон Tony Zreik не е и няма да бъде отговорен за Вашите решения свързани с паркирането, Вашият избор на паркомясто ще бъде направен от Вас и на Ваша пълна отговорност и риск.

СЪВЕТИ ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА СЛЕД ВАШИТЕ УСЛУГИ

Ако използвате шампоан всеки път, когато се къпете, веднага спрете. Този процес изсушава косата ви и я кара да губи естествения си блясък. Също така може да допринесе за по-бързото избледняване на цвета. Вместо това, използвайте сух шампоан. Отделете малки участъци от косата си с пръст, нанесете внимателно в корените, за да се попие себума. След това изсушете със сешоар, за да премахнете и да се освободите от излишната мръсотия и себум. ОПИТАЙТЕ СЕ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ШАМПОАН ПОД ДУША ПО-ЧЕСТО ОТ ДВА ПЪТИ В СЕДМИЦАТА.
За да използвате вашата Маска за коса по-ефективно, на суха коса, започнете да я разресвате с мека четка, започвайки от краищата и придвижвайки се към корените, правете това за поне 5 минути. 

ЗАБЕЛЕЖКА: За къдрава коса, можете да използвате пръстите си, за да разтворите внимателно всички заплетени кичури.

След като сте измили косата си с шампоан, сложете маската, започвайки от краищата и придвижвайки се нагоре към корените, използвайте широк гребен за да срешете косата си нежно, от корените към краищата, и оставете маската да действа поне 5 минути.

ГОТОВО! Резултатът ще ви смае.
Избягвайте да го използвате на висока температура за по-дълго от необходимото, дръжте го на поне 3 сантиметра от четката си и на разстояние от минимум 30 сантиметра ако просто искате да я подсушите леко. След като направите прическата си, вашият сешоар има настройка за студен въздух, можете да я използвате, за да продухате косата си на участъци, това ще ви помогне да я фиксирате.
За да избегнете появата на жълто-оранжеви тонове в русата си коса с течение на времето, можете да използвате лилав шампоан. Можете да го направите или като смесите една четвърт от вашият лилав шампоан с всеки подхранващ шампоан, или можете да го използвате толкова често, колкото смятате за необходимо.

ДОСТЪП ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

ДЕЦА

Не, подстригваме само юноши на 12 години и повече.
Нашата цел е да създадем атмосфера на спокойствие и релаксация, където клиентите могат да се отпуснат и да се измъкнат от стреса на ежедневието. Малките деца изискват много специално внимание, което може да отнеме много време. Поради тези причини, съжаляваме, но нашият салон не може да предложи услугите си на деца под 12 години.

За юноши на 12 години и повече, предлагаме стандартни резервации за възрастни, със стандартния ценоразпис за възрастни, с избраните Фризьори, които могат да бъдат резервирани от Вторник до Петък между 11:30 и 18:30 часа.
Ако подозирате, че детето ви може да има въшки, моля, бъдете сигурни, че не сте сами в това и няма от какво да се срамувате. В нашия бизнес сме виждали всичко. Въшките са често срещан проблем, който обикновено засяга децата в училищна възраст и техните семейства. Те могат да се прикрепят към косата на всеки. Няма значение дали косата е чиста или мръсна и няма значение дали човекът е беден или богат. Макар че въшките на главата могат да бъдат неудобство, те не причиняват сериозни заболявания и не носят никакви болести. Можете да ги третирате у дома, но е важно преди това да се консултирате с Вашия лекар, за да сте сигурни, че детето е получило необходимото лечение, преди да му резервирате следващият час за подстригване.

Благодарим Ви, че се свързахте с нас и споделихте притесненията си.

ПОЛИТИКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА

Политиката на нашият салон е да не предлага възстановяване на сумата заплатена за фризьорски услуги. Ако по някаква причина не сте останали доволни от косата си, ние Ви молим да ни уведомите възможно най-скоро, конкретизирайки какво не ви е харесало и Ви молим да го направите не по-късно от 48 часа след излизането си от нашия салон, а ние ще направим всичко възможно, за да го коригираме докато останете напълно доволни. Все пак, удовлетвореността на нашите клиенти е наш основен приоритет. Ще възстановим сумата само за продукти, които не са използвани и срещу представяне на касовата бележка.


Call Now Button