Жана е много приветлива личност, с уникален подход към своите клиенти. Стилът ѝ на обслужване ѝ позволява да има дълъг списък от редовни клиенти за много кратък период от време.

Започнала кариерата си в Салон Tony Zreik в Лондон през 2014 г., тя получава първоначалното си образование по фризьорство и обучение за обслужване на клиенти, което е уникално само за Салон Tony Zreik, от Тони и неговия бизнес партньор и управител на салона, Василена.
По време на 3-те години работа в Тони Зрейк, тя бързо се превръща в ключов член на екипа на Тони.

През 2017 г. Жана продължава образованието си в академия L’Оreal, където усъвършенства техниките за подстригване и оцветяване на коса, които допринасят за нейните цялостни коафьорски познания и опит.

Имаме късмета да я върнем в Салон Tony Zreik, за да бъде управител на Tony Zreik България, където  непрекъснато ще посещава допълнителни образователни курсове в L’Оreal и ще продължи обучението си със самия Тони Зрейк.

За първото си уникално фризьорско изживяване, моля, обадете се на Жана, тя ще се радва да ви посрещне с нейното изключително 5-звездно обслужване.

Call Now Button